Var ett tag sedan jag kikade in här, ber om ursäkt för det. Även om tiden har funnits där till att uppdatera er om läget så har jag väl känt att det funnits viktigare saker. 
 
Åkte som sagt till Göteborg fredag eftermiddag och kom fram till hotellet vid nio på kvällen. Under lördagen var det träning som gällde och till en början var det blött ute, Cilla var verkligen inte bra på regn ifjol men hon chockade oss och körde riktigt bra. Hon var till och med en av de snabbaste på banan under träningsdagen i regn, på eftermiddagen torkade det upp och då fanns farten inte riktigt där vilket vi tror kan bero på att däcken blivit gamla då de gått väldigt många varv.
 
På söndagen var det tävlingsdags och återigen var det regn, körde in nya regndäck på första träningen och då var inte tiderna de bästa men det visste vi redan att de inte skulle vara. Andra träningen gick bättre men ändå inte fullt lika bra som under lördagen men det var bara att fortsätta våga, väl på tidskörningen så hade hon en perfekt lucka men det gick inge snabbare, hon tappade dock inte någonting på täten eftersom att de var en halv sekund långsammare än på träningen innan och Cilla var bara två tiondelar långsammare än sin träningstid. 
 
Första heatet gjorde hon en riktigt bra start, undvek de få smällar som blev under första varvet och klättrade upp till en åttonde plats efter att ha startat tia. Andra heatet gjorde hon en bra start och var nog uppe på en nionde plats, men förhållandet ute på banan hade ändrat sig och vi som mekaniker hade inte gjort vårt jobb helt perfekt så hon tappade ned till en tolfte plats på grund av fel drevning. 
 
Till finalen hade det torkat upp vilket innebar att vi satte på nya slicks, vilket alla andra också gjorde. Sedan tog hon på sig sin fina overall, fin hjälmen och gjorde sig redo för final. Blev väldigt tajt i tredje kurvan och hon fastnade lite i en kart och tappade några placeringar efter att återigen ha startat tia, sedan började hon jaga och gjorde sin absolut bästa körning på torrt på hela helgen. Det var snygga omkörningar och det var bara riktigt roligt att se henne köra om och köra ifrån förare, hon kom i mål på en nionde plats och de sista varven var hon näst snabbast på hela banan just de varven vilket var jätte roligt. Dock hade en pytteliten del av hennes bumper åkt in på grund av incidenten i starten så hon fick tidstillägg och slutade på en 13onde plats. Men just där och då brydde vi oss inte om det för hon hade kört så himla bra och det var så kul att se att äntligen satt allting som hon och Andreas hittills har tränat på iår och hon gjorde ett ynka misstag på hela tävlingen och det var i andra heatet när hon av någon anledning bytte spår och blev omkörd (även om hon ändå hade blivit det på grund av fel drev men ändå). 
 
Så jag är super stolt över henne, desutom var hon den enda tjejen som deltog i hela tävlingen. Hon må ha en rosa hjälm och komma från Norrland men hon är så himla duktig tycker jag, övning ger färdighet, det är då ett som är säkert.
 
Jessica

Så fint Du skriver om din syster. Å filmen är super! Älskar dig bästa Carolina.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress